Datacentre

Sikring af den Digitale Indgang

I vores digitale tidsalder er 'skyen' ved at blive den primære lagerplads for information og viden. Beskyttelse af sikkerhed og personlige oplysninger i forbindelse med disse data er blevet et stort spørgsmål i vores samfund. Vores stigende afhængighed af datacentre resulterer i, at de er i fare for at blive angrebet af terrorister og kriminelle. Vi ved, at det betyder, at meget af din tid går med bekymringer for sikkerheden i din virksomhed.

  
  

Vi kan hjælpe dig af med nogle af disse bekymringer ved at levere pålidelige, højsikkerhedsindgangsløsninger, som sikrer, at kun autoriserede medarbejdere kan få adgang. Boon Edams højsikkerhedsdøre og -sluser, som vi introducerede på markedet for flere årtier siden, har bevist deres kvalitet og pålidelighed i offentligt regi, i forsvarssammenhæng og i privat regi. Vi har forbedret deres funktionalitet og de integrerede sikkerhedssystemer i takt med den teknologiske udvikling og derved sørget for, at vores højsikkerhedsdøre og -sluser er nogle af de teknologisk mest avancerede på markedet. 

Med vores globale salgs-, distributions- og servicenetværk kan vi levere hurtig og pålidelig installation samt service og vedligeholdelse hvor som helst i verden. Det gør os til din globale sikkerhedspartner.

 

 

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.