Detailhandel

Forbindelse Mellem Verdener

Indgangen til en bygning skal skabe forbindelse mellem verdener. Det er det fredelige øjeblik mellem den travle, offentlige verden og den mere private, brandede indre verden. På ingen andre områder er dette øjeblik vigtigere end i detailhandlen. I et "fishbowl society" som vores, har kunder brug for dette rolige øjeblik til at omstille sig til den verden, de træder ind i. 

Boon Edams lange erfaring med at levere indgangsløsninger gør os til en autoritet, når det drejer sig om at forbinde verdener, og vi ved, hvordan man skaber en god velkomstatmosfære. I årenes løb har vi set verden og indgangens rolle udvikle sig. Efterhånden som bæredygtighed, sikkerhed og teknologi har fået større betydning, er indgangen blevet en måde at overvåge folks bevægelser på, et middel til at underholde og informere dem, og et middel til at sikre såvel medarbejderes som kunders sikkerhed.

At opfylde og afbalancere alle disse krav er ikke nogen nem opgave. Desuden vil kravene være forskellige afhængigt af dit markedssegment og din markedsstrategi. Vi har udviklet et omfattende system, hvor vi i samarbejde med dig finder frem til, hvilke krav der er vigtigst for din detailforretning. Her ser vi ikke kun på mål for bæredygtighed og funktionalitet, men også på følelser, intelligens og klientstyring. På baggrund af den erfaring og ekspertise, som Boon Edam har opsamlet i løbet af de sidste 140 år, udnytter vi de dokumenterede løsninger i vores produktsortiment til at oprette enestående og perfekte indgange til dig.

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.