Domiciler

Velkommen til Vores Verden

I de seneste 20 år har den måde, vi bruger vores domiciler på, ændret sig markant. Teknologi har gjort det muligt for os at arbejde når som helst og hvor som helst, så den traditionelle arbejdsdag fra 9 til 17 langsomt er ved at forsvinde. I mellemtiden er virksomheder vokset, og har konsolideret deres medarbejderstab i større bygninger – bygninger, som de i nogle tilfælde deler med andre virksomheder. Disse ændringer har haft en væsentlig indflydelse på, hvordan vores bygninger bruges, og har ændret hovedindgangen til et mobilitetshotspot, hvor strømmen af besøgende og medarbejdere administreres effektivt.

Design og Indgangsstyring

Indgangen til moderne virksomheders hovedkontor opfylder en række behov. Den er fortsat bygningens visitkort. Da facaden og indgangen er det første indtryk, en besøgende får af en bygning, spiller disse en vigtig rolle for den mening, den besøgende danner sig om den virksomhed, han eller hun skal besøge. Moderne eller klassisk design, ukonventionelt eller traditionelt. Indgangen siger noget om virksomhedens kultur. Som mobilitetshotspot er indgangen imidlertid også blevet det centrale punkt, hvor forskellige strømme af besøgende kanaliseres i retning af forskellige områder af bygningen. Her adskilles medarbejderne i bygningens forskellige virksomheder og sendes til deres respektive etager, og besøgende adskilles fra medarbejderne, så uautoriserede besøgende ikke kan få adgang til bygningen.

Hos Boon Edam har vi 140 års erfaring med at bygge indgange til domiciler. Vi har været med til at bygge tusindvis af indgange, herunder nogle for Philips Electronics, Unilever, TNT og mange andre. Vi kan rådgive dig om de bedste løsninger til din indgang og tilbyder et komplet produktsortiment til administration af indgangen i din bygning. 

Kontakt

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.