Hoteller og restauranter

For mange rejsende er synet af indgangen til deres hotel en befrielse. Det betyder, at de endelig er ankommet til deres bestemmelsessted efter en længere rejse. De kan nu slappe af og nyde ferien sammen med familien. Forretningsrejsende kan endelig få et øjebliks fred og ro, hvor de kan forberede sig på deres møder, eller blot få lidt tid, hvor de ikke behøver at være den professionelle forretningsmand eller -kvinde, men bare kan være sig selv. På samme måde betyder ankomsten til en restaurant, at du kan få det dejlige måltid, du har set frem til, fylde en tom mave og nyde en aften med venner eller familie. I forretningsverdenen er indgangen til en restaurant ofte synonymt med indgåelsen af en god forretningsaftale.

Som sådan er indgangen til et hotel eller en restaurant et mobilitetshotspot – åbningen til gæstfrihed – et sted, hvor du kan slappe af og lade op. I modsætning til de fleste mobilitetshotspot i f.eks. lufthavne eller virksomhedsbygninger, hvor målet er at adskille og kanalisere forskellige strømme af besøgende i forskellige retninger, har indgangen til et hotel eller en restaurant til formål at føre mennesker sammen.

Indgangsdesign 

Døren i indgangen til et hotel eller en restaurant spiller en vigtig rolle for opretholdelsen af et behageligt klima i indgangen eller lobbyen. Med besøgende, som ankommer til og forlader hotellet dagen lang, er det en udfordring at opretholde en behagelig temperatur indendørs. Den konditionerede luft slippes ud, hver gang en traditionel skyde- eller svingdør åbnes, hvilket medfører ubehagelig træk. Karruseldøre bygger på det enkle princip: altid åben, altid lukket. Dette kan medvirke til at forhindre træk og kan desuden holde støj og støv fra døren, så intet spolerer den atmosfære, du har skabt i din lobby.

Indgangens udseende og atmosfære er lige så vigtig for at nå målene for mobilitetshotspottet, dvs. hotellets eller restaurantens indgang eller lobby. Designet i enhver indgang bør afspejle hotellets eller restaurantens brand og strategi, og formidle til den besøgende, hvad han eller hun kan forvente: en vintage dør til det historiske hotel, et moderne og trendy udseende til et designerhotel og en rolig og behagelig atmosfære til et boutique hotel. 

For mere end et århundrede siden, i 1908, installerede vi vores første karruseldør i et hotel, og siden da har Boon Edam løsninger hjulpet med at forme indgangen i hundredvis af hoteller og restauranter, herunder Wynn Casino og Hotel i Macau, Hongkong, Bonefish Grill-restauranten i Las Vegas, USA og det nye Fletcher Hotel i Amsterdam, Nederlandene. 

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.