Hovedkontorer

Indbydende og sikker arbejdsplads

Mange virksomheders hovedkontorer har brug for løsninger i deres ind-og udgange, for at sikre, at de eneste, der kommer ind i bygningen, er dem der har lov at være der. I både lejede ejendomme, virksomhedsejede bygninger og store kontorhuse med flere forskellige virksomheder, bør der findes sikre indgangsløsninger, for at sikre medarbejderne og virksomhedens ejendele.

Indgangen til din virksomhed er meget mere end blot en simpel dør eller passagesikring. Det er også her dine kunder og besøgende, vil danne deres førstehåndsindtryk af din virksomhed. Det er ligeledes her dine medarbejder kommer ind og ud hver dag. Det ønskede sikkerhedsniveau, æstetikken og løsningen, er alle faktorer som skal tages i betragtning.

  
  

 

Fysisk sikkerhed i Domicil Bygninger

I en Domicil Bygning er sikkerheden ved indgangen af afgørende betydning. Sikkerhedsindgange med eksempelvis højsikkerhedssluser og speedgates, hjælper med at kontrollere menneskestrømme på tidspunkter med høj belastning af indgangen. Sluserne kan konfigureres med adgangskontrol systemer i form af eksempelvis adgangskort, en kode eller chip, for at give brugeren adgang. Sikkerhedsindgange kan hjælpe med at beskytte medarbejderne og bygningen mod udefrakommende trusler, som for eksempel terror.

Æstetik

Funktionalitet er vigtigt, og vi ved, at visuel æstetisk også spiller en stor rolle. En virksomheds indgang skal gerne passe sammen med virksomhedens stil og brand.

En sikkerhedsindgang er løsningen hvis du ønsker et moderne og sofistikeret udseende på din indgang, men stadig ønsker den nyeste teknologi, som for eksempel biometriske sensorer. Karruseldøre og speedgates kan hjælpe med at give bygningen et enkelt minimalistisk udseende.

Synlighed spiller også en rolle, når det kommer til æstetikken I din virksomheds indgang. Ønsker du en stor transparent indgang, så forbipasserende og potentielle kunder kan se ind i bygningen udefra, eller har du brug for en mindre iøjnefaldende indgang?

Fordelene ved en Boon Edam Domicil Indgang

  • Højkvalitets materialer og sans for detaljerne
  • Skaber balance mellem en indbydende og sikker indgang
  • Skaber et førstehåndsindtryk som kunder og gæster husker, og som passer til jeres brand
  • De fleste adgangskontrolsystemer kan nemt integreres i indgangsløsningen
  • Kan afhjælpe piggybacking og tailgating
  • Mulighed for at opgraderer på de parametre der betyder mest for jer – sikkerhed eller æstetik
  • Hurtig teknisk fejlfinding for reduceret nedetid
  • Sikker og behagelig brugeroplevelse
  • Bygget til at kunne holde i mange år
  • Samarbejde med vores indgangseksperter fra idé til installation, og videre gennem service og vedligeholdelsesaftaler

Boon Edam er stolte af at kunne tilbyde højsikkerhedssluser, speedgates, og sikkerhedskarruseldøre som holder i rigtig mange år. Vores udvalg af indgangsløsninger inkluderer også nogle af verdens mest imponerende arkitektoniske karruseldøre – som har givet inspirerende og ofte dramatiske førstehåndsindtryk i årtier.

Adgang for alle

Endelig bør man sikre sig, at indgangsløsningen er tilgængelig for så mange som muligt, og nem at bruge for blandt andet handicappede.

Det er i dag helt naturligt at lave indgangen handicapvenlig. Ved at gøre indgangsløsningen tilgængelig for alle, viser virksomheden, at man ønsker alle velkommen. Man ved ikke hvem den næste gæst er, men hvis han eller hun ikke har adgang til bygningen, udvises der ikke imødekommenhed.

Takket være vores globale distributionsnetværk, omfattende vedligeholdelses- og reparationsservice, og salgskontorer over hele verden, kan vi sikre, at dine globale adgangskrav kan opfyldes, uanset hvor virksomhedens domicil er baseret.

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.