Sundhedssektoren

Det Første Skridt mod Helbredelse

Indgangen til en af sundhedsvæsnets bygninger vækker mange forskellige følelser i de besøgende: ængstelse for, hvad der venter dem, smerte og ubehag ved deres sygdom, men også håb om et bedre helbred og en bedre fremtid, samt lettelse over at kunne få behandling for deres lidelse. Indgangen som et mobilitetshotspot er porten til helbredelse, og kan spille en væsentlig rolle for styring af følelser og forventninger hos dem, der kommer ind i bygningen, ved at indgyde tillid, give håb og få de besøgende til at slappe af. 

Personlig Sikkerhed

Ud over et behageligt indeklima og et godt design er de besøgendes personlige sikkerhed det vigtigste hensyn, når man skaber indgangen til en bygning inden for hospitalssektoren. En stor del af dem, der går ind i en sådan bygning, har særlige behov eller er afhængige af en kørestol. Et centralt aspekt i designet af en god indgang er sikring af, at alle let og problemfrit kan få adgang til bygningen. Boon Edams karruseldøre med høj kapacitet er tilgængelige i mange forskellige størrelser og konfigurationer. Med de større segmenter i en Duotour eller Tournex kan kørestole og barnevogne let få adgang, og Twintour kan konfigureres til uhindret adgang for bårer og senge.

Boon Edams indgangsløsningers fleksibilitet og tilpasningsmuligheder i forhold til bygninger i sundhedssektoren betyder, at vores produkter findes i en lang række hospitaler og andre sundhedsfaciliteter, herunder Royal Hospital, London, Storbritannien og Nagano Central Hospital i Nagano, Japan.

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.