Miljø og holdbarhed

Hos Boon Edam arbejder vi konstant med miljø- og bæredygtighedsspørgsmål. Vi betragter det som yderst vigtigt, at vi som producent og leverandør tager ansvar for de fremtidige generationer. 

Kravene i byggebranchen bliver stadigt hårdere når det gælder miljø og bæredygtighed, og opmærksomheden hos ejendomsejere øges konstant. Alle vil gerne sikre sig, at komponenter i bygningen, ikke indeholder skadelige stoffer. Netop for at sikre, at man ikke udsætter dem, der anvender bygningen, for farlige stoffer, og at man har dokumentation til brug ved eventuel fremtidig nedrivning eller renovering. Det er vigtigt at kunne se i dokumentationen, om der er behov for eventuelt at tage særlige forholdsregler ved f.eks. nedrivning eller deponering. Deponering betyder at et bestemt materiale ikke kan genanvende, men i stedet skal tages varer på i længere tid efter udsmidning.

Mange ejendomsejere vælger at sætte et miljø- og bæredygtighedsstempel på deres bygning. Læs mere om disse certificeringer og hvordan vi i Boon Edam arbejder med dem. Disse certificeringer kræver en miljøerklæring at basere deres vurdering på, og i Danmark er det blandt andet Green Building Council Denmark, der tilbyder disse. Internationalt er den mest almindelige miljøerklæring EPD, hvilke på dansk står for miljø produkt deklaration.

Vi hos Boon Edam Danmark har leveret flere indgangsløsninger til byggerier der har modtaget de højeste miljøvurderinger.

 

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.