tabs

StereoVision-sensorkontrolsystemer: Avanceret teknologi, der forhindrer piggybacking

Beskrivelse

Undgå, at uautoriserede brugere skaffer sig adgang til et område, med StereoVision-sensorkontrolsystemer.

Hvad er StereoVision?

Vores 2.-generation af StereoVision er et yderst sofistikeret detekteringssystem, der bruger time-of-flight-teknologi til at genkende former, størrelse og volumen i tre dimensioner. StereoVision-sensoradgangskontrol kombinerer optiske og nær-infrarøde sensorer til en yderst pålidelig løsning, der ikke hæmmes af lys eller genspejlinger. StereoVision er en dokumenteret teknologi, som nøjagtigt registrerer og forhindrer piggybacking.

StereoVision-sensorkontrolsystemer – til avanceret sikkerhed

Effektive sikkerhedsindgange bør kun give adgang til autoriserede brugere. Id-kort, adgangskort – ja selv biometri – bidrager til at sikre, at det kun er dem med de rette adgangsoplysninger, der får adgang til en bygning. Men det er ikke alle systemer, der kan forhindre tailgating og piggybacking. Selvom metoderne tailgating og piggybacking ligner hinanden, er de forskellige i den måde, hvorpå personer skaffer sig uautoriseret adgang via en sikkerhedsindgang.

Hvad er tailgaiting?

Ved tailgating følger en anden person helt enkelt efter dig gennem døren, uden at du ved det. Heldigvis kan de fleste moderne elektroniske sikkerhedssystemer forhindre dette ved kun at lade én person passere indgangen ad gangen.

Hvad er piggybacking?

Ved piggybacking går du igennem indgangen med en anden person lige i hælene, og det kan være både med eller uden dit samtykke.

StereoVision-sensoradgangskontrol kontra vægtsystemer eller kontaktmåtter

En anden simpel, men dog meget effektiv metode til at forhindre piggybacking er ved at installere vægtsystemer eller kontaktmåtter. Disse ekstra sikkerhedsteknologier registrerer, hvis din vægt pludselig er højere end normalt, og du vil blive nægtet adgang på grundlag af denne uoverensstemmelse.

Vægtsystemer og kontaktmåtter vil dog altid nægte en person adgang i tilfælde af en højere vægt. Uanset om den højere vægt skyldes, at en person bærer en tung last, eller om flere personer tilsniger sig adgang samtidigt. StereoVision-teknologien giver kun adgang til den første person og forhindrer dermed, at flere personer får adgang. Derudover kan det kræve udgravning i gulvet at installere vægtsystemer eller kontaktmåtter. Det er ikke altid muligt eller ønskværdigt.

StereoVision-sensorkontrolsystem til højsikkerhedsindgange

StereoVision er ikke et selvstændigt sikkerhedssystem, men derimod fremstillet som tilbehør til Boon Edams højsikkerhedsdøre og -sluser:

  • Circlelock Combi
  • Circlelock Solo
  • Tourlock 180

StereoVision bruger time-of-flight-teknologi, som er baseret på infrarødt lys, til at overvåge rummet i en sikkerhedskarruseldør eller -sluse. Teknologien måler den tid, som det tager lyset at nå fra adgangskontrolsystemet til en genstand og tilbage igen. Derved kan systemet nøjagtigt bestemme afstanden mellem to mennesker, der går ind, og én enkeltperson – også selvom vedkommende bærer ekstra udstyr såsom en taske eller bagage. Adgangskontrolsystemsensoren påvirkes ikke af sollys eller genspejlinger.

Fordele ved StereoVision-sensorkontrolsystemer

StereoVision forhindrer i kombination med en højsikkerhedsdør piggybacking. Systemet sikrer, at kun autoriserede bruger kan få adgang. Det nedsætter, eller fjerner helt, behovet for vagter ved indgange. Derfor kan du omplacere eller skære ned på antallet af sikkerhedsmedarbejdere, som før var ansvarlige for at håndtere adgangen til bygningen.

Med StereoVisions konstante dataindsamling og konfigurationsindstillinger kan du tage mere kvalificerede beslutninger med hensyn til sikkerheden.

Mere kvalificerede beslutninger og mere effektiv brug af løn til vagter vil tilmed resultere i reducerede omkostninger. Der er heller ikke behov for store renoveringsopgaver eller udgravning af gulve – endnu en omkostningsreduktion. Når du udstyrer en højsikkerhedsdør eller -sluse med StereoVision-sensoradgangskontrol, vil den på nogle få år have tjent sig selv ind.

Læs mere om, hvordan StereoVision kan hjælpe din sikkerhedsstrategi, ved at downloade brochuren fra fanen herover eller kontakte din lokale adgangsekspert.

Service & Vedligeholdelse

Service og Vedligeholdelse

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.