Boon Edam lancerer den tyndeste enkelt glaslåge

Edam, Holland – Royal Boon Edam International B.V. annoncerede i dag lanceringen af Winglock Swing: en intuitiv og elegant ny enkelt glaslåge. Glaslågen er designet specifikt med henblik på enten opstilling sammen med den moderne Speedlane Lifeline-serie (som en særlig ekstrabane) eller som én enkeltstående installation.

Winglock Swing giver brugeren nem passage med nøje gennemtænkte og intuitive LED-lys, der leder selv den mest uerfarne gæst videre mod målet. En kombination af grønne, orange og røde farver, der lyser, pulserer og blinker, guider trafikken videre på en effektiv måde, så forsinkelser undgås. Produktudviklerne har opnået en bæredygtig drift ved den lavest mulige energiydelse, så CO2-udledningen reduceres. Der forbruges blot 9 W i standby tilstand, og 20 W i drift. Det er noget af en bedrift, når man tænker på, at branchestandarden ligger på 200 W i gennemsnit.

Sikker, stabil og fleksibel

Den specielle gulv fæstnelse letter behovet for yderligere støtte i form af sidestolper, og der er taget højde for og fundet enkle specialinstallationsløsninger til almindelige udfordringer i forbindelse med gulvbelægning, som opstår under montering. Glaslågen leveres som standard i tyndt, rustfrit stål, men det er også muligt at bestille den i en lang række farver og forskellige typer finish baseret på de trendy Business-, Elements- eller Expression-serier. Glas, farve og finish kan også i stor udstrækning skræddersys efter din virksomheds og dit brands behov.

Produktchef Daan van Beusekom hos Royal Boon Edam International B.V. udtaler: "Markedet har manglet et produkt, som er både prisbilligt og tilgængeligt, og vi har reageret ved at introducere vores tyndeste glaslåge. Vi stræber efter at kunne levere enkle og brugervenlige brugeroplevelser med vores produkter, og vi er meget stolte af at kunne sige, at Winglock Swing mere end lever op til de krav."

Elegant, bred bane med handicapadgang

Boon Edam arbejder altid på at levere sikre og komfortable adgangsløsninger for alle. Der er garanteret fri og nem passage for kørestole, store kufferter og bagagevogne, hvilket gør banen til en fleksibel løsning i stort set enhver sammenhæng.

Besøg www.boonedam.dk/winglock-swing og find nærmere oplysninger om Winglock Swing og BoonTouch panelet til adgangsgodkendelse.

 

Nærmere oplysninger fås ved at kontakte:

Michelle Wortel
Markedsføringschef
Tlf.: +31 (0)299 38 08 00
E-mail: michelle.wortel@boonedam.com

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

 

Latest tweets