Design og Sikkerhed går op i en Højere Enhed: Boon Edam Lancerer en Serie af Revolutionerende Adgangskontrol Systemer i Europa

Edam, Holland – Erhvervslivet ændrer sig hele tiden. Såvel sikkerheden i de følsomme områder af en bygning som de besøgendes personlige sikkerhed skal kunne garanteres, når der passerer mennesker igennem hele dagen. Det har Boon Edam anerkendt og har skabt en helt ny sikkerhedsproduktserie, som skal styre strømmen af mennesker ind og ud af en bygning. Men hvordan kan man opnå et sikkert indgangsmiljø og alligevel virke imødekommende?

Den Ultimative Indgangsoplevelse

Erhvervslivet er under konstant forandring, og den traditionelle arbejdsdag fra 9 til 17 er blevet erstattet af en kultur, hvor man arbejder på alle tidspunkter af døgnet. Derfor er der behov for et nyt syn på bygningssikkerhed, fordi det bliver vanskeligere at holde styr på, hvem der er i bygningen, hvor og hvornår. Boon Edam har udviklet den nye Speedlane Lifeline-serie med nye teknologier og udført i de bedste materialer. Det er en innovativ og meget fleksibel sikkerheds løsning til adgangskontrol, som i januar lanceres i hele Europa. 

Boon Edam studerede fodgængeres adfærd og rådførte sig med arkitekter, bygningsadministratorer og lejere for at finde frem til, hvilke behov den nye produktserie skulle dække. Denne viden åbnede op for en helt ny verden af muligheder for at skabe noget helt unikt.

“Arbejdsmiljøet bliver mere og mere dynamisk, og der er derfor behov for øgede sikkerhedsforanstaltninger i bygninger. Med den viden i bagagen begyndte vi at se tingene fra en ny vinkel, så vi kunne udvikle os og opfylde de nye krav,” forklarer produktchef Daan van Beusekom.

“Som navnet ‘Lifeline’ siger, så er produktet levende. Vi har med Speedlane Lifeline-serien designet et avanceret adgangskontrolsystem, som er intuitivt, interagerer med alle, som nærmer sig det, og guider de besøgende sikkert igennem til deres destination.”

Intuitiv, Interaktiv, Innovativ

Boon Edam har taget hensyn til resultaterne og har lanceret den udsøgt designede Speedlane Lifeline-serie. Den nye produktserie, som bl.a. har det mest slanke kabinet i branchen, består af tre modeller, Slide, Swing og Open, som hver især fås i forskellige varianter. Der er utallige kombinationsmuligheder, uanset om der er behov for et højere sikkerhedsniveau eller handicapadgang. Boon Edam ved, at alle installationer er forskellige, og det modulopbyggede system betyder, at produktet er meget fleksibelt. Kunderne kan vælge en af mange forskellige farver og finishmuligheder og dermed sætte deres præg på det produkt, de har valgt. Uanset om man gerne vil skille sig ud, benytte firmafarverne eller skabe et harmonisk indvendigt design.

Speedlane Lifeline-serien kan købes fra 26. januar 2015 og kan bestilles via Boon Edams datterselskaber og forhandlere i hele Europa.  Interesserede kunder har også mulighed for at besøge Boon Edams udstillingslokale i Edam i Holland og se hele produktsortimentet i levende live. Besøg kan arrangeres via hjemmesiden.

Yderligere Oplysninger fås ved at Kontakte:

Yvonne Odervång
Marketing Coordinator
T +46 (0)8 753 60 30
E yvonne.odervang@boonedam.se

 

Relaterede begivenheder

2020 Oct 28

Building Green København

Lokation: København, Danmark

Mødested: Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C

Læs mere

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

 

Latest tweets