NRG+ Tourniket

Den Energi Besparende og Selvopladelige Karruseldør

 

Efter at have skabt virkelig positive dønninger i 2008, har vi alligevel truffet beslutning om ikke længere at producere denne innovative energibesparende og selvopladelige karruseldør.

Selvom det er trist at sige farvel til denne NRG+ Tourniket, har vi i mellemtiden anvendt vores ingeniør talenter til at udvikle vores øvrige karruseldørs løsninger.

Karruseldøre Støtter det Bæredygtige Byggeri

Karruseldøre er kendt for at være den mest miljørigtige indgang til et byggeri. Det er dokumenteret, at en karruseldør mindsker mængden af bevægelig luft (træk) mellem den indvendige- og den udvendige side af bygningen. Denne fordel reducerer behovet for at regulere forskellen i temperaturen indvendigt og udvendigt – hvilket betyder et mindre forbrug for at opretholde en konstant temperatur i bygningens lobby. ’Altid åbent, Altid lukket’ er grundprincippet i denne energi rigtige indgangsløsning.

Boon Edam tilbyder et førsteklasses udvalg af løsninger – nogle af vores nyeste innovative løsninger er en manuel karruseldør med power assist (push & go), positionering, automatisk sikkerhedsaflåsning, nataflåsning og let integration med adgangskontrol systemer

Se vores omfattende udvalg af karruseldøre og find ud af hvordan du kan tilpasse dit valg så det matcher dine specifikke ønsker.

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.