Boon Edam lancerer automatiske sikkerhedsdøre med klasse 3-modstandsdygtighed til Tourniket-karruseldøren

Edam, Holland, juni 2019 – I dag lancerede Royal Boon Edam International B.V. en opgradering af den populære Tourniket-karruseldør. Opgraderingen omfatter avancerede og automatiske indbrudssikrede klasse 3-beskyttelsesdøre som en del af en effektiv sikkerhedspakkeløsning.

Føl dig velkommen og sikker

Tourniket-karruseldøren er den mest alsidige indgangsløsning i vores udvalg, og denne opgradering gør Tourniket til en markedsførende løsning i forhold til teknisk kvalitet, sikkerhed og tryghed. Tournikets energibesparende funktioner sørger for, at komfortniveauet tilpasses vejrforholdene, og disse funktioner kan nu uden problemer kombineres med sikkerheden og trygheden ved at beskytte værdifulde aktiver i bygningen og forhindre indtrængende i at få uønsket adgang.

Fleksibel indbrudssikring

Vi har udviklet en meget slidstærk drivmekanisme med et automatisk låsesystem, som passer perfekt til vores RC3-indbrudssikrede beskyttelsesdøre. De avancerede beskyttelsesdøre skal ikke lukkes manuelt, men de kan nu nemt og bekvemt lukkes automatisk, så der spares tid, og der kan hurtigt skiftes mellem forskellige betjeningstilstande – enten dag, nat eller sikret. Den har endda en automatisk vinterposition i perioder med mindre trafik, så energiforbruget reduceres yderligere i den statiske position. De certificerede RC3-beskyttelsesdøre er fra i dag tilgængelige som en del af de specialiserede sikkerhedspakker, som vi tilbyder.

De vigtigste funktioner og fordele omfatter:

  • Fjernstyret skift mellem betjeningstilstande (dag/nat og sikret)
  • Hurtig nedlukning i tilfælde af demonstrationer, oprør eller terrortrusler
  • Automatisk vinterposition i perioder med mindre trafik, så komforten indendørs forbedres
  • Problemfri og langvarig drift
  • Sikker drift med lavt energiforbrug til overvåget og ikke-overvåget drift

Dokumenteret compliance

Vi er stolte af at kunne dokumentere, at vores sikkerhedspakker til forhindring af angreb er certificerede, så de overholder de gældende internationale standarder EN1627 og EN356. Standarderne angiver kravene og testmetoderne til konstruktioner til sikring mod angreb for fodgængerdøre, vinduer, facader, vinduesgitre og skodder. Resultaterne af disse tests dokumenteres med officielle attester.

 

Få yderligere oplysninger ved at kontakte:

Boon Edam Danmark 
Salgsafdelingen 
T: +45 70202052 
E:info@boonedam.dk

Relaterede begivenheder

2020 Oct 28

Building Green København

Lokation: København, Danmark

Mødested: Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C

Læs mere

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.