Den korteste speedgate med svingfunktion: Boon Edam lancerer sikkerhedsspeedgaten Speedlane Compact

Edam, Holland – 2 juni 2020 - Royal Boon Edam International B.V., en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsindgange og arkitektoniske , offentliggjorde i dag, at de lancerer den seneste tilføjelse til deres sortiment af udstyr på middelhøjt sikkerhedsniveau.

Den ukomplicerede speedgate med svingfunktion

Den voksende trussel i forhold til sikkerhed på arbejdspladsen kommer i stadigt højere grad i fokus, og derfor undersøger stadigt flere virksomheder mulighederne inden for sikkerhedsindgange med henblik på at øge sikkerheden for medarbejdere og besøgende og for at sikre deres aktiver. Speedlane Compact er udviklet til at levere alle de grundlæggende funktioner, der er påkrævet i en speedgate. Hverken mere eller mindre. Det er ukompliceret, avanceret sikkerhed i allerhøjeste klasse – udviklet på baggrund af et generelt behov i branchen for en enkel passagesikring i høj kvalitet.

Vigtigste funktioner

  • Intuitiv brugervejvisning
  • Tailgating-, sikkerheds- og objektregistreringssensorsæt er standard
  • Nem installation
  • Kabinet med rigelig indvendig plads giver mulighed for fleksibel ADK-integration.
  • Førsteklasses kvalitetsmaterialer
  • Tynde glasbarrierer med svingfunktion
  • Kort, V-formet kabinet med ergonomisk design og kompakt størrelse
  • Fleksible banekonfigurationer (inklusive en bred bane til handicapadgang)
  • Alment kendte og gennemtestede displaysymboler

Nemt og effektivt

Færre funktioner på højt niveau og færre avancerede valgmuligheder betyder, at Speedlane Compact er nem at bruge og nem at installere, og fremstillingsprocessen er fleksibel, så der går ikke lang tid fra bestilling til levering hos kunden. I forhold til integration har produktudviklerne fokuseret på enkelhed og fleksibilitet. Speedlane Compacts brede kabinetter muliggør integration med mange typer teknologi, herunder adgangskontrol såsom biometri og ansigtsgenkendelse. Tredjepartsintegration foregår nemt og ubesværet, og samarbejdsteknologi er endnu lettere tilgængelig.

Mark de Jong, Product Manager for sikkerhedsproduktsortimentet hos Boon Edam, forklarede: "Speedlane Compact anvender avancerede algoritmer til at registrere tailgating, piggybacking og andre former for misbrug."  Han fortsætter: "Sensorerne registrerer også genstande – mennesker, der bærer mapper, og rullevogne, der køres gennem speedgaten – og genkender dem som sådan, og produktets reaktion tilpasses efter det. De samme sensorer gør også produktet 100 % sikkert at bruge."

Speedlane Compact toegangspoortje van Boon Edam

Moderne minimalistisk design i høj kvalitet – perfekt på steder med begrænset plads

Speedlane Compact er beregnet til at kunne benyttes på steder med begrænset plads, så det er en perfekt løsning til ejendomme med høj værdi. Produktet udfører et effektivt arbejde på meget lille plads – aflaster sikkerhedspersonalet og sørger for, at det kun er autoriserede personer, der kan komme ind på det pågældende område. Det begrænsede pladskrav bevirker på ingen måde, at der er gået på kompromis med designet.

"I forhold til design, så ser produktet fantastisk ud," fortæller Mark de Jong. "Det er takket være Boon Edams filosofi om 'minimalisme i høj kvalitet'. Vi gør brug af stærke linjer til at skabe et stærkt og samtidig elegant udtryk, og det koniske design bidrager til, at det passer ind i ethvert miljø. Det overordnede udseende er moderne, samtidig med at det er varmt og visuelt tiltalende."

Find flere oplysninger, brochurer og videoer her.

Få yderligere oplysninger ved at kontakte info@boonedam.dk

 

Relaterede begivenheder

2020 Oct 28

Building Green København

Lokation: København, Danmark

Mødested: Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C

Læs mere

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.