Boon Edam og AnyVision annoncerer strategisk partnerskab, der skal levere avancerede indgangsløsninger, der drives af kunstig intelligens (AI), til kunder i hele verden

Edam, Holland – d. 11. juni 2020 – Boon Edam, en førende producent af løsninger med karruseldøre og sikkerhedsindgange, har i dag annonceret deres nye partnerskab med AnyVision, en globalt førende virksomhed inden for computervision-softwareløsninger med kunstig intelligens, med henblik på at fremme deres banebrydende indgangsløsninger og -oplevelser.

Partnerskabet integrerer AnyVisions Abraxas-teknologi i Boon Edams sikkerhedssluser og speedgates, så der leveres avancerede sikkerhedsmæssige og problemfrie adgangsfunktioner i forbindelse med indgangsoplevelsen.

"Hos Boon Edam forstår vi, at det første indtryk betyder alt, og at kunde- og medarbejderoplevelsen starter, så snart nogen åbner døren," fortæller Jonas Oijevaar, Business Development Manager hos Royal Boon Edam International. "Sammen med AnyVision sørger vi for, at denne oplevelse ikke blot er en avanceret, sikker og pålidelig oplevelse, men at den også foregår helt ubesværet."

Begge virksomheder har adskillige pilotprojekter på vej og planlægger at fremvise deres fælles løsning verden over. Alle projekterne viser de enestående fordele, som disse kombinerede teknologier medfører, og som arbejder sammen på måder, der aldrig er set før.

"Kunstig intelligens (AI) har potentialet til at revolutionere alle brancher. AnyVisions mission er at gøre kunstig intelligens tilgængelig for hele verden med en målsætning om at gøre alle enheder intelligente og dermed omdefinere sikkerhed og tryghed i den fysiske verden," siger AnyVisions Chief Revenue Officer, Ray Brancato. "Dette partnerskab med Boon Edam er et skridt på vejen til at virkeliggøre dette. Med vores kombinerede ekspertise leverer vi fremtidens oplevelser og hurtigere, problemfri adgang til bygninger i hele verden."

Om Boon Edam

Boon Edam er førende inden for levering af arkitektoniske karruseldøre, højsikkerhedssluser og speedgates af høj kvalitet til kunder i hele verden. Vi er en tredjegenerations hollandsk familievirksomhed, som er stolte over vores viden om og engagement i dette specialiserede marked. I er i sikre hænder hos os, lige fra det øjeblik I fortæller os om jeres vision for jeres indgang, hele vejen gennem beslutningsprocessen til eftersalg og service. Vores løfte er vores forpligtelse til at få jer til at føle jer velkomne og sikre, og vores mission er at hjælpe jer med at træffe en beslutning, som tilføjer værdi for jer og jeres virksomhed.

Om AnyVision

AnyVision er verdens førende udvikler af computervision-software med kunstig intelligens (AI). Vores banebrydende genkendelsesløsninger er udviklet til at fungere på enhver sensor med enhver opløsning og er dokumenteret til at fungere i realtid i scenarier i den virkelige verden. AnyVision bidrager med mere end 20 års erfaring inden for sikkerhedsområdet og akademisk forskning med de bedste og klogeste hoveder inden for kunstig intelligens, deep learning og computervision, så der skabes en sikrere og bedre fremtid.

Få yderligere oplysninger ved at kontakte:

BOON EDAM

Boon Edam Danmark 
Salgsafdelingen 
Tlf.: +45 70202052 
E-mail:michelle.wortel@boonedam.com

ANYVISION

Tara Dilzer Alexander
Director, Communications
Tlf.: +1 718 916 6873
E-mail: tarad@anyvision.co

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.