Boon Edam og Lyon-Saint Exupéry Airport går sammen om passagerkontrol

Garges-Lès-Gonesse, Frankrig – Lyon-Saint Exupéry Airport, en af Frankrigs vigtigste lufthavne, har valgt at samarbejde med Boon Edam om at tilbyde deres hyppigste flypassagerer en mere direkte transit gennem lufthavnen. Med installation af den selvbetjente Airport Swinglane-løsning til sikkerhedsscreening har lufthavnen sørget for, at der opretholdes af et højt sikkerhedsniveau samtidig med, at køerne er blevet kortere, og passagererne selv kan styre gennem kontrollen. 

Fjerde største lufthavn i Frankrig

Lyon-Saint Exupéry Airport er den fjerdestørste lufthavn i Frankrig målt i passagertal og betjener 8,6 millioner passagerer om året – op til 34.000 pr. dag. 63 % af al flytrafik er international, og med 115 direkte ruter, hvoraf 30 er åbnet i løbet af de sidste fem år, har Lyon-Saint Exupéry Airport skaffet sig en markant position som en af hovedindgangene til Europa.

Passagerstyret kontrol

"Vi har installeret denne løsning for at opfylde forskellige behov, f.eks. muligheden for at kunne spore en brugers passage, begrænse adgangen til afgangssiden og automatisere sikkerhedsscreeningen i lufthavnen," udtaler Mylène Leuly, Project Manager – Exploitation. Airport Swinglane giver det høje sikkerhedsniveau, som Lyon-Saint Exupéry Airport efterspurgte, samtidig med, at passagererne kan styre deres egen boardingproces. Det har resulteret i en forbedret passageroplevelse.

Tilpasning og samarbejde

Boon Edam har arbejdet tæt sammen med Lyon-Saint Exupéry Airport og RESA, lufthavnens systemintegrator og udbyder af passagersporingssoftwaren PAXTRACK, siden projektets start i 2012 om at skabe en løsning, der på alle måder var tilpasset denne lufthavn. Mylène Leuly uddyber: "Gangbanens ergonomiske design og den foreslåede teknologi var de primære årsager til vores beslutning. Boon Edams evne til at lytte til vores behov spillede også en stor rolle. Virksomheden har formået at tilpasse deres produkt til begrænsningerne i vores lufthavn og skabe en skræddersyet løsning, der til fulde opfylder vores behov med hensyn til funktionsevne og integration i lufthavnsmiljøet." Ud over den tekniske og funktionelle tilpasning blev Airport Swinglanes design tilpasset med en topplade af træ og større skærme, som letter interaktionen for passagerne.

For ytterligere informasjon, kan du kontakte:

Yvonne Odervang
Marketing Coordinator Scandinavia
T +46 (7)0 543 12 53
E Yvonne.odervang@boonedam.se

Relaterede begivenheder

2020 Oct 28

Building Green København

Lokation: København, Danmark

Mødested: Forum, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C

Læs mere

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.