Imponerende ny speedgate med svingfunktion præsenteres på ISC West i Las Vegas i marts 2020

Edam, Holland, februar 2020 – Det er med glæde, at Royal Boon Edam International kan afsløre, at virksomheden vil afsløre en innovativ speedgate med sving funktion på den populære messe ISC West Security Exhibition, der finder sted den 18.-20. marts 2020 i Las Vegas, USA.

Messen er kendt som USA's største samlede messe for sikkerhedsbranchen, og i 2020-udgaven har Boon Edam Inc. endnu engang en førsteklasses placering. Udover at vise flere andre produkter og aktiviteter vil vi også lancere den længe ventede Speedlane Compact, der er en speedgate med svingfunktion.

Den korte og ukomplicerede løsning

Efter den enorme succes på markedet for speedgates i allerhøjeste kvalitet med den populære Lifeline-serie begyndte udviklingsteamet at arbejde på at imødekomme markedets behov for et kvalitetsprodukt i mellemklassen. Det er på baggrund af dette behov, vi snart vil kunne tilbyde vores kunder Speedlane Compact som den perfekte løsning.

"Med det her nye produkt har vi en løsning, der passer ind overalt – i forhold til både mål og design – uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet", siger Mark de Jong, Product Manager for sikkerhedsproduktporteføljen.

Syn for sagen

Vi inviterer jer hermed til at besøge os på ISC West i Sands Exhibition Centre i Las Vegas fra 18.- 20. marts 2020, på stand 8037. Vi tror på, at I gerne vil stå forrest i køen for at opleve, hvor hurtigt og nemt sikkerhed kan indpasses i jeres hverdag.

Hvis I ikke kan komme forbi messen, men stadigvæk gerne vil vide mere før alle andre, kan I tilmelde jer vores nyhedsbrev her eller lægge jeres kontaktoplysninger her – så kontakter en adgangsekspert jer for at fortælle jer meget mere.

Få yderligere oplysninger ved at kontakte:

Boon Edam Salgsafdeling
T: +45 70 20 20 52
E: info@boonedam.dk

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.