Vi introducerer berøringsfrie tryk i den nyeste retrofit pakke til karruseldøre

Edam, Holland, november 2020 – I dag har Boon Edam introduceret en ny, berøringsfri retrofit pakke, der kan eftermonteres på alle deres automatiske karruseldøre. Med coronavirussens varige indvirkning på adfærden hos mennesker, der interagerer med produkter i offentlige miljøer, og med fokus på sundhed og sikkerhed – har vi et medansvar for at imødekomme disse skiftende globale krav.

Automatiske karruseldøre er fremragende eksempler på naturligt berøringsfrie indgangsløsninger, der benytter avancerede adgangs- og sikkerhedssensorer til aktivering, uden at det er nødvendigt at berøre dørens overflade. Berøring har dog tidligere stadig været nødvendigt til funktioner som eksempelvis aktivering af handicaptryk (langsom hastighed) eller free-out for sikker passagetilstand (TL360N).

Udskiftning af almindelige tryk

Den nye retrofit pakke erstatter eksisterende tryk med infrarøde sensorer, der kan registrere tilstedeværelse af hænder og genstande fra en afstand på ca. 12 cm. Et simpelt vink med hånden fra brugeren er nok til at aktivere den relevante dørfunktion, og der gives feedback til brugeren via en LED-ring.

Løsningen er ideel til karruseldøre i de mest sårbare segmenter såsom hospitaler, ældreboliger og store beboelsesejendomme.

Funktionsprincip

Funktionsprincippet for de berøringsfrie tryk er enkel, og LED-ringens farve kan konfigureres (rød/grøn), så den passer til forskellige anvendelser. Ud fra et brugeradfærds synspunkt anbefaler vi, at der benyttes en permanent lysende grøn LED i hvileposition, som blinker efter aktivering. Der blev tilføjet et vinkesymbol på kransen for at angive, at den er berøringsfri.

Retro pakken til eftermontering består af kvalitetstryk med tydelige symboler (som vist ovenfor), tilslutninger og et mærkat med det internationale symbol for handicapadgang.

  
  

Boon Edams  retro pakker opdaterer teknologien i indgangen, og de berøringsfrie tryk er nu tilgængelige hos jeres lokale adgangsekspert.

Få yderligere oplysninger ved at kontakte:

Boon Edam Danmark 
After Sales 
T: +45 70 20 20 52 
E: info@boonedam.dk

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.