Ørestads Gymnasium

Ørestads Gymnasium henvender sig, da de har problemer med, at deres elever let kan skubbe dørbladene op på de eksisterende tre fuldglas karruseldøre. De eksisterende karruseldøre er udført med et klassisk break-out system, som ikke er modstandsdygtigt overfor vind, og som gør det meget let at klappe dørbladene op, og vores vurdering var derfor, at elektromekanisk kollapssystem vil være en absolut forbedring.
 

Da gymnasiet er nyt og moderne designet med et stort atrium i midten, betyder de opklappede dørblade en voldsom træk og kulde i bygningen.

På det indledende møde med kunden afdækkes også andre aspekter, for at kunne opnå en udskiftning til den perfekte løsning. Blandt andet anbefaler Boon Edam, at gøre de nye karruseldøre store nok til, at være handicap venlige. At gå bort fra en fuld glas løsning som gav udfordringer på grund af alge belægninger på taget, som er uundgåeligt da der løber kanaler omkring gymnasiet. Og så vurderedes det fornuftigt, at få integreret varmetæpper i karruseldørene, da de ligger direkte ind til atrium som fungerer som både kantine og opholdsrum for eleverne.

Den endelige løsning bliver, at Gymnasiet skal have standard Tourniket karruseldøre som falder rigtig godt ind i den eksisterende arkitektur, og ikke afviger for meget fra de streger der oprindeligt er tænkt fra arkitekterne. Dørene bliver med en diameter på 3400 mm handicap venlige, og da dørene bliver større og derved skal flyttes i forhold til den tidligere placering, vælger vi at leverer små korridorer med, som i design og materiale passer perfekt til karruseldørene.

Samarbejdet med projektlederen fra Gymnasie Fællesskabet og med driftslederen på Ørestadens Gymnasium har gennem hele processen været virkelig positiv og proaktivt. En sand fornøjelse, og et rigtig fint færdigt resultat.

 

City
København

Country
Danmark

Products
Tourniket

Year
2017

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.