Scandic Falkoner

Scandic Falkoner genåbnede i august 2019 efter en større renovering. I indgangspartiet til den smukke lobby og barområdet, blev den ikoniske Boon Edam Duotour karruseldør flot integreret.

Med en placering midt på Falkoner Allé hvor støj og bilos kan være til stor gene, behøvede Scandic Falkoner en indgangsløsning der kunne mindske dette, men stadig sikre en indgang til et stort person-flow for teatrets mange gæster. Valget faldt naturligt på en Duotour karruseldør som med sin fleksible 2i1 løsning med en integreret fuldautomatisk skydedør, kan åbnes helt op i godt vejr og ved særlige lejligheder.

Karruseldøren sikrer et godt indeklima og mindsker træk- og støjgener i og omkring indgangspartiet.

En Duotour karruseldør vælges ofte til byggerier hvor mange mennesker skal kunne komme igennem på kort tid, og hvor man ønsker at have en mulighed for at åbne indgangen helt op.

På Scandic Falkoner findes Falkoner Salen – en sal med plads til mere end 3000 personer. Når der er koncerter, teater eller lignende i teatersalen, kommer der mange mennesker som skal passere indenfor et ganske kort tidsrum. Duotour karruseldøren tilgodeser dette behov til fulde.

City

Frederiksberg

Country
Danmark

Products
Duotour

Segment
Hoteller og restauranter

Year
2019

 

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.