Speedlane 900: Passagesikring med fart på

Ophør

Efter I mange år med stor succes at have installeret Speedlane 900, er det blevet besluttet ikke længere at producere dette produkt. Dette i tråd med vores filosofi om fortsat at være innovative og opdatere vores produkter i forhold til design og funktionalitet.

Videre til Lifeline Speedlane serien

Samme alsidige og driftssikre løsning som blev tilbudt med en Speedlane 900, fås nu som Lifeline Speedlane Slide med flere indstillingsmuligheder, og langt mere innovativ. Denne serie af speedgates tilbyder et medium sikringsniveau og yder god støtte til en vagtordning eller receptionisten for at sikre, at kun autoriserede gæster har adgang til visse dele af bygningen.

Vi værdsætter vores samarbejdspartnere og beklager eventuel ulejlighed afstedkommet med denne beslutning, men er glade for at kunne tilbyde vores udvalg af speed gates om er mere moderne og følger den hurtige udvikling vi ser indenfor dette område.

Boon Edam tilbyder et bredt udvalg af førsteklasses løsninger – nogle af vores nyeste tiltag er Elevator Destination Display, smart kortlæser piedestal og let integration med access controll systems.

Se vores komplette udvalg af speed gates og find den løsning som passer til dine specifikke behov.

Kontakt

Boon Edam Danmark kontor

Boon Edam Denmark

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.